Iako postoje razne vrste životnih problema, svi oni imaju nešto zajedničko: cilj kome stremimo i prepreke na putu do cilja. Iako nas neki problemi drže u stanju konfuzije, kod svih problema važi jedno pravilo: podrška i sistematičan pristup rešavanju problema daje najbolje rezultate.

problemi

Šta da radim kada sam zatrpan problemima?

Pohađanje paketa “Rešavanje životnih problema” ne samo da vam obezbeđuje podršku i teorijsko znanje o rešavanju problema, nego vas podučava i praktičnim tehnikama koje možete primeniti na bilo koji životni problem.

U ovom paketu se bavimo taktikama i strategijama rešavanja svih vrsta problema. Bilo da se radi o emotivnim problemima kao što su: raskid, zavist, ljubomora, ili o životnim problemima kao što su: nedisciplina, loše navike, finansijski i poslovni problemi – za njih postoji rešenje. Problemi mogu biti korišćeni za razvoj svesti. Glavna tema je: kako efikasno i sa što manje stresa rešiti neki problem, i izvući iz njega životno iskustvo.

Od čega se sastoji ovaj metod?

Metod koji se koristi za rešavanje problema, u okviru Unutrašnje reintegracije podrazumeva određivanje prioritetnih problema, transformaciju problema u projekat i uklanjanje prepreka na putu do rešenja.

Dobiti od pohađanja paketa “Rešavanje životnih problema” su:

  • Sposobnost suočavanja sa kriznim situacijama u životu
  • Sposobnost da se izvučemo iz perioda stagnacije
  • Rešavanje bilo koje vrste privatnih i poslovnih problema
  • Porast svesti
  • Porast snalažljivosti
  • Pretvaranje problema u projekte
  • Razmišljanje koje vodi rešenjima umesto žalbama

Paket sesija posvećen rešavanju životnih problema podrazumeva 10 sesija u trajanju od 60 minuta i metod pretvaranja problema u projekte. Uslov za rad sa ovim paketom je kompletiran paket “Poboljšajte svoju komunikaciju”.

Zakažite besplatan uvodni razgovor putem ovog linka.

Ukoliko više volite sami da učite i vežbate, ova tema je teorijski i praktično obrađena u knjizi Unutrašnja reintegracija

Podeli sa prijateljima...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print