Iskustva klijenata

Posle tri godine depresije od koje sam se lečila kod psihijatra, po preporuci druga čula sam za Nebojšu. Tada sam se prvi put susrela sa koučingom i kliring metodom. Pri prvom razgovoru sa Nebojšom su nam se energije poklopile, i ubrzo smo počeli rad u sesijama.

Ceo naš rad je trajao oko godinu dana i kroz taj rad upoznala sam sebe i svoje greške. Zahvaljujući Nebojši, njegovoj ogromnoj posvećenosti, promenila sam dosta svojih mana, ispravila neke svoje tvrdoglave poglede na svet, poboljšala komunikaciju sa ljudima, naučila da saslušam ljude, i najvažnije: Nebojša je uspeo da me vrati iz celog mog haosa, tame, asocijalnosti.

Njegova knjiga “Unutrašnja reintegracija“ je toliko jasna, ispisana jasnim srpskim jezikom gde on navedene primere kroz neku vrstu šaljivosti približi citaocu. Ja tu knjigu i dan danas – iako smo završili sve sesije – pročitam, jer me jednostavno opušta i podseti koje greske ne treba praviti.

Za Nebojšu i ceo njegov metod rada imam samo reči hvale jer su me sesije sa njim napravile i boljom i jačom osobom. Nebojša, jos jednom hvala ti za sve, za strpljenje, za razumevanje i za naučene lekcije. Predivan čovek sa puno pozitivne energije

-Milena S., ekonomski tehničar

 

Tokom 2016 i 2017. godine bio sam na sesijama koučing i kliring metoda, kod Nebojše. Posle 23 sesije shvatio sam da sam rešio većinu emotivnih dilema i problema koje sam do tada imao.

-Zoran Š., inženjer QA

 

Bio sam na mračnom mestu, totalno izgubljen i u veoma lošoj emotivnoj vezi. Na preporuku prijatelja krenuo sam kod Nebojše na sesije koje su mi pomogle da bolje razumem sebe, donesem ogromne promene i preuredim svoj život.

-Srđan M., IT inženjer

 

Vredelo je. Rezultati vežbi iz kursa “Solo-koučing u 10 koraka” su već evidentni. Sve u svemu, prijatno i korisno iskustvo.

-Slobodan D., antropolog

 

Bilo mi je zadovoljstvo proći kurs “Solo-koučing u 10 koraka” sa tobom kao mentorom. Interesantno, sveobuhvatno zamišljeno u cilju samorazvoja, a nadasve izazovno.

-Jelena Č., office menadžer

 

Knjiga Nebojše Kostića “Unutrašnja reintegracija” je, po mom mišljenju, najbolji uvod u koučing do sada napisan na srpskom jeziku. Pitkim i jasnim jezikom, često uz nijanse suptilnog humora, autor daje jasan odgovor na pitanje: šta je to, u stvari, “rad na sebi”.

-Emir S., učitelj meditacije i lajf kouč

 

Kurs “Solo-koučing u 10 koraka” mi se dopao, mislim da je obuhvaćeno od svega pomalo što je ključno za lični razvoj, tako da mi je definitivno pomogao.

-Stevan J., ilustrator

 

Drago mi je što mi se pružila prilika da prođem kurs “Solo-koučing u 10 koraka”, i želim da izrazim zahvalnost na koučevoj budnosti, odgovornosti i pedantnom pristupu. Tokom svih ovih nedelja stvari su počele da se kreću – od dešavanja – do rešavanja – a neki interesantni sinhroniciteti su mi davali nagoveštaje o tome. Mnogo mi se svida baš to što se od ovih vežbi može praviti sopstvena kompozicija prema potrebama.

-Danilo S., student