Često zanemarujemo svoje emocije. Naše hronično emotivno stanje, kao i emotivni odnosi i veze, mogu biti izvor podrške i motivacije u životu jednako kao i izvor frustracije i nestabilnosti. Stoga je ovo područje ličnog razvoja jedno od ključnih.

Da li vaša emotivna situacija zavisi isključivo od druge osobe?

Često nam se čini da naše emotivno stanje u potpunosti zavisi od druge osobe i njenog ponašanja. Međutim, iako drugi mogu imati značajan uticaj na naše emotivno stanje, ono u mnogo većoj meri zavisi od nas.

emocije

Radom na sebi možemo prevazići emotivne povrede iz prošlosti, popraviti svoje hronično emotivno stanje i aktuelnu emotivnu vezu, kao i pronaći adekvatnog partnera. U ovom slučaju zakon privlačenja deluje nepogrešivo – kada radom na sebi dovedemo sebe u jedno dobro, pozitivno stanje, automatski počinjemo da privlačimo u svoj život pozitivnije osobe, i one koje nam više odgovaraju.

Koje su dobiti od programa “Emocije”?

Dobiti od pohađanja paketa “Poboljšajte svoju emotivnu situaciju” su:

  • Razvoj emotivne inteligencije
  • Čišćenje emotivnih povreda iz prošlosti
  • Izlaženje na kraj sa svojim i tuđim emocijama
  • Veća opuštenost
  • Čišćenje potisnutih emocija
  • Naučićete šest ključnih faktora za dobro funkcionisanje u emotivnim vezama
  • Popravljanje odnosa u emotivnoj vezi

Paket sesija posvećen emocijama podrazumeva 10 sesija u trajanju od 60 minuta i vežbu opuštanja i emotivnog čišćenja. Uslov za rad sa ovim paketom je kompletiran paket “Poboljšajte svoju komunikaciju”.

Zakažite besplatan uvodni razgovor putem ovog linka.

Ukoliko više volite sami da učite i vežbate, ova tema je teorijski i praktično obrađena u knjizi Unutrašnja reintegracija

Podeli sa prijateljima...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print