Život je vrlo često haotičan. Uradi poslovne obaveze, porodične obaveze, kućne obaveze, dogovori viđanje sa prijateljima, odvoj malo vremena za sebe, odmori, vežbaj…. Uh! Često se čini da vreme leti, a da ne uspevamo da ga iskoristimo na pravi način. Nekada radimo sve osim onoga što je ključno, nekada ne radimo ništa i vreme nam prolazi…

Šta je rešenje?

Program Disciplina je organizovan u tri segmenta koja su neophodna da biste uspeli da rešite problem organizacije svojih aktivnosti i korišćenja vremena.

disciplina

Prvi segment je – čisćenje! Za početak moramo očistiti sav stres, nervozu i ostala loša osećanja vezana za disciplinu i korišćenje vremena. Godine bezuzpešnih pokušaja, uspona i padova, ometanja od strane okruženja, učinile su da nam se čitava tema discipline smuči. Pre nego što išta uradimo po tom pitanju, moramo se osloboditi nagomilanog stresa u vezi discipline. To se radi putem kliring sesija.

Drugi segment je – učenje! Moramo naučiti osnovne stvari o korišćenju vremena, disciplini, pravljenju dnevnog rasporeda. Moramo znati šta treba uraditi i kako to uraditi bez muke.

Treći segment je – vežba! Kada smo očistili stres i naučili šta je disciplina i kako da je uvedemo u svoj život, ostaje nam da vežbamo. Na sreću, to nije teško kao što izgleda. Uz praćenje i podršku mentora, disciplina se lako uvodi u život i ostaje nam kao trajna navika. Tada više nema haosa, nagomilanih obaveza, i tada mi kontrolišemo svoj život a ne život nas!

Dobiti od pohađanja programa Disciplina su:

  • Bolje upravljanje vremenom
  • Izlazak iz haosa od obaveza
  • Naučićete deset elemenata discipline i dobre organizovanosti
  • Veće vladanje sobom
  • Veća produktivnost
  • Bistriji um
  • Naučićete kako da raspoređujete aktivnosti tako da imate vremena i za odmor

Uslov za rad sa ovim programom je kompletiran program Komunikacija.

Zakažite besplatan uvodni razgovor putem ovog linka.

Ukoliko više volite sami da učite i vežbate, ova tema je teorijski i praktično obrađena u knjizi Unutrašnja reintegracija

Podeli sa prijateljima...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print