Astro Clearing je metod čišćenja ličnih blokada i jačanja naših potencijala prikazanih aspektima u natalnoj karti.

astro clearingUobičajena upotreba natalne karte ili ličnog horoskopa se svodi na pitanje – šta me čeka u životu? Međutim takav pristup zadržava čoveka u pasivnoj poziciji i stvara utisak da nam je sudbina određena, nepromenljiva i da će planete odlučiti šta će biti sa nama. 

Astro Clearing pristup je drugačiji jer čoveka vadi iz pasivne i postavlja ga u aktivnu ulogu dajući mu sposobnost da se izbori sa svojim slabostima.

U Astro Clearingu gledamo na natalnu kartu kao na mapu ličnog razvoja. Loši položaji planeta i loši aspekti su odličan pokazatelj na čemu treba raditi i šta treba popraviti. Dobri aspekti – naši potencijali – mogu se kroz Astro Clearing ojačati i adekvatno koristiti.

Proces Astro Clearinga počinje analizom natalne karte radi određivanja ličnih blokada i potencijala a zatim se pristupa uklanjanju blokada i jačanju potencijala. Proces se odvija kroz individualne sesije i konsultacije. 

Astro Clearing je nastao integracijom Astrologije i Clearinga tako da Astrologija predstavlja polaznu tačku u radu a Clearing predstavlja sam proces rada na ličnoj transformaciji. I dok nam Astrologija pomaže da razumemo sebe, Clearing nam pomaže da lakše izađemo na kraj sa svojim unutrašnjim “neprijateljima”. 

Zakažite besplatan uvodni razgovor putem ovog linka.